Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Στην PROGRESSO υποστηρίζουμε από το 2005, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας, επιχειρήσεις και δημοσίους οργανισμούς για την ένταξή τους σε χρηματοδοτήσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των επιχειρησιακών προγραμμάτων (Αναπτυξιακός Νόμος, Leader, ΕΣΠΑ, ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κλπ.).

Στην συνεργασία μαζί μας θα διαπιστώσετε ότι κάνουμε κάτι διαφορετικά! Σας καθοδηγούμε έτσι ώστε η αίτηση χρηματοδότησης Ευρωπαϊκού προγράμματος να γίνει για εσάς ένα επιχειρηματικό σχέδιο, που μπορεί να αναπτύξει την επιχείρησή σας. Για τον λόγο αυτό

• Αναλύουμε της ανάγκες της επιχείρησής και προτείνουμε το βέλτιστο μίγμα επενδύσεων προκειμένου να βελτιωθεί σημαντικά η ανταγωνιστικότητά της.

• Σας προτείνουμε νέες ιδέες, καλές πρακτικές και καινοτομίες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε όλο το φάσμα της επιχείρησης (π.χ. παραγωγή, πωλήσεις, προμήθειες, ανάπτυξη νέων προϊόντων κλπ.)

• Συνδυάζουμε με τον καλύτερο τρόπο την επιδότηση του προγράμματος με τις πιθανές ανάγκες συμβουλευτικής υποστήριξης με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

• Είμαστε δίπλα σας κατά την υλοποίηση του επενδυτικού σχέδιου μέχρι και την τελική αποπληρωμή του.